caret-down caret-up caret-left caret-right
Julian Hooijkaas

Ik heb een beter beeld wat mij te wachten staat in de toekomst.

 

Sabine zorgt ervoor dat ik duidelijke inzichten en handvatten heb gekregen. Het programma is een vrij makkelijke en mensgerichte opstap naar het bedrijfsleven, iets waar iedereen in de zorg waarschijnlijk geen kaas van gegeten heeft. Sabine denkt met mij mee, geeft mij inspraak en luistert. Dit vind ik er belangrijk, zeker om dat ik het allemaal al erg moeilijk vind. De training heeft me stapsgewijs laten zien wat ik moet kennen, kunnen en snappen om een goede start te maken. Als ik niet voor het programma had gekozen had ik alles op de lange baan geschoven.

Christa Bouter VPK Bouter

Het OntzorgPakket heeft mij zelfinzicht en kennis gegeven

 

Ik ben, als verpleegkundige, enige jaren geleden, begonnen bij een bemiddelingsbureau. Voor dit bemiddelingsbureau hoefde ik relatief weinig te doen, behalve enige documenten aanleveren. Ik was ZZP’er. Een hele verkeerde start natuurlijk en in de loop der jaren ook rustig zo door gekabbeld.  Tot ik vorig jaar echt wakker werd geschud door het KIWA -keurmerk en lichtelijk in paniek raakte en nu ECHT iets moest ondernemen.

Via Facebook las ik berichten over MetSabine en heb contact gezocht. Vrij vlot ben ik gestart met het Basis OntzorgPakket, waarmee ik een begin heb gemaakt om te werken aan mijn onderneming en te gaan voldoen aan alle kwaliteit, wet en regelgeving.

Enige dagen geleden ben ik begonnen met de training “Zorg ondernemen in 1 dag”. Het kost me werkelijk bloed, zweet en tranen om deze training te doen maar ik ben vastbesloten het te volbrengen. Het OntzorgPakket en de training hebben mij werkelijk nu al veel gebracht; zoals zelfinzicht en kennis. Ik ben echt dankbaar voor de goede begeleiding, de empathie en vervolgens de motivatie die ik krijg van Sabine om door te zetten!

Monique Daniëls DaRe begeleiding & coaching

Sabine geeft mij net dat steuntje in de rug, zodat ik weer kan ondernemen

 

Het Ontzorgpakket heeft ervoor gezorgd dat ik niet meer alleen bezig ben met hulpverlenen, maar nu ook met ondernemen. Sabine heeft ervoor gezorgd dat ik een steun in de rug heb gekregen, om weer nieuwe stappen in mijn onderneming te kunnen zetten. De warboel aan regelgeving, maakte voor mij de drempel zo hoog om te beginnen met het vormgeven aan de kwaliteitszorg. Sabine is heel goed in het opmerken met wie ze te maken heeft en daar past ze zich goed op aan. Deze begeleiding op maat is voor mij heel belangrijk. Sabine is een heerlijk persoon om mee samen te werken. Ze is iemand die zich naast mij stelt. En dat is een typisch kenmerk, wat ik zeer in haar kan waarderen.

 

Aduni Mariana Aduni's Move and Care

Aduni’s Move and Care komt door het OntzorgPakket professioneel over

Door het gebruik van de electronisch cliëntendossier kom ik professioneel over. Ik kan mijn werk doen bij mijn cliënt met minder contacturen bij de contactpersoon. De contactpersoon las eigenlijk de rapportages op papier niet, omdat contactpersoon ver weg woont. Nu kan er op afstand meegelezen worden.

Ik heb zelf geen moeite hoeven doen om zelf een intervisie groepje te voren. De intervisies gaan ook een stuk makkelijker, ik kan gewoon de gesprekken voeren thuis achter mijn computer.

Waneer het gaat om het OntzorgPakket, dan zou ik deze wederom aanschaffen, want naast het OntzorgPakket kreeg ik ook Sabine erbij en zij is on top of things. Ze geeft goede tips en  denkt met je mee.

Sabine biedt goede begeleiding, ze weet waarover ze praat. Ze heeft haar hart op de goede plek en helpt heel graag. Sabine neemt meer dan voldoende tijd. Ze denkt heel goed mee als je vastloopt.

Lilian Lie Atjam Romshali Oranje Zorg

Het OntzorgPakket bevordert mijn deskundigheid

 

Als starter stond ik nog helemaal aan het begin van het ondernemen. Wanneer het gaat om wet- en regelgeving was ik de kluts kwijt. Ik ben super tevreden over het OntzorgPakket. Ik kreeg direct een training aangeboden, waardoor ik inzicht kreeg wat ik als zorgondernemer nodig heb voor mijn bedrijf. De training heeft mijn deskundigheid bevorderd.

Ik zou OntzorgPakket ieder moment weer aanschaffen; tijdens de intervisie met andere ondernemers kon ik mijn knelpunten bespreken, kreeg oplossingen aangedragen en ik kon ideeën uitwisselen. Daarnaast kwamen er nog veel Tips en Tops voorbij.

Het kwaliteitsmanagementsysteem in het OntzorgPakket zorgt ervoor dat ik mijn beroep kan uitoefenen vanuit kwaliteit. Waarbij het elektronisch cliëntendossier, ZilliZ, erg handig is. De technologie staat niet stil en ZilliZ, blijft vernieuwen.

Sabine maakt tijd voor haar klanten, houd ze scherp en verliest ze niet uit het oog. Op de momenten dat je haar nodig hebt, dan is ze er voor je en geeft ze duidelijk uitleg.

Jolanda van der Laan Samen met Jo(u)

ZZP-er in de Zorg, OntzorgPakket doen!

ZZP-er in de zorg: het OntzorgPakket haalt veel zorgen weg! Het pakket zorgt ervoor dat je voldoet aan de eisen.  Voor een ZZP-er in de zorg wordt er aardig wat werk ontnomen en Sabine zorgt ervoor dat alles op orde komt en met de dingen die je zelf moet doe. Ze helpt  je ook nog op weg. Ook is er een besloten Facebook groep voor alle deelnemers van het pakket. Hierin kan je als je vastloopt je vraag neerzetten en vaak heel snel antwoord van 1 van de leden.
Daarbij ook nog ZilliZ. Een prachtig systeem om alle gegevens en rapportage van je cliënten in bij te houden. Ook hierbij ondersteunt Sabine je. Kom je ergens niet uit… Sabine staat voor je klaar!
Geen zorgen meer met het Ontzorgpakket!